Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Вікторівна

«Я притискала до себе дитину, закриваючи від небезпеки, що пролітає в небі»

переглядів: 44

Все звичне спокійне мирне життя змінилося зовсім… Майже щоночі, а то й кілька разів, бігали в бомбосховище, як тільки починала лунати сирена, падали на землю, я притискала до себе дитину, закриваючи від небезпеки, що пролітає в небі.

Довелося залишити улюблений будинок, бізнес, близьких людей і поїхати в чужий, холодний не житловий будинок. Звикати до нового життя і нудьгувати за будинком, молитися за мир і про безпеку рідних і друзів, які там залишилися. Не втрачаємо віри у перемогу та повернення до мирного життя до навчання та відпочинку.

Шокували смерті та каліцтва мирних людей, бомбардування будинків, лікарень, каліцтва та втрата всього майна, що мали люди… Коли ми переїхали, у нас не було ні ліжок, ні білизни, ні посуду, ані меблів. Моя гіпертонія та переляк дитини найбільше хвилювали. Дитина часто ночами не утримувала сечу. Почались проблеми з навчанням, інтернетом, книгами та підручниками. Дитину шокувала загибель знайомого чоловіка від ракетного удару…

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій