Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Елеонора Бойко

"Я плачу за нею, не можу повірити, що її немає"

переглядів: 43

46-річна Елеонора Бойко загинула 26 березня 2022 року в Маріуполі.

Я плачу за нею, не можу повірити, що її немає

Під час боїв за місто вона зі сім’єю переховувалася у будинку батьків у Центральному районі. 26 березня Елеонора із чоловіком пішли по воду. Прямуючи повз гуртожитки Приазовського університету, потрапили під обстріл. Чоловік отримав поранення, а дружина – загинула.

Елеонора Бойко була родом із Маріуполя. У 1998 році закінчила Приазовський державний технічний університет за спеціальністю «Менеджмент у виробничій сфері». Працювала економісткою в абонентному відділі комунального підприємства «Міськводоканал».

«Елеонора була приємною, спокійною, розважливою, старанною і позитивною.
А ще – дуже цінувала незалежність. Уже на 2-3 курсі вона жила окремо від батьків та намагалася самостійно заробляти на життя. Вона була дуже уважною, турботливою», – пригадав однокурсницю Михайло Верескун.

«Ми разом із Елеонорою навчалися у ПДТУ, 1993-1998 роки. Тоді вона була Еля Обухова. Чудова, весела, кмітлива, висока, струнка, із гарним почуттям гумору. На жаль, була», – додала однокурсниця Вікторія Шайда.

«Вона була дуже доброю людиною. Обожнювала своїх діточок, просто дихала ними, вона просто була дуже хорошою, розумною, співчутливою, завжди підтримувала у важку мить. Я плачу за нею, не можу повірити, що її немає», – сказала колега загиблої, Аліна Дзюба.

В Елеонори Бойко залишилися донька, син, чоловік і батьки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій