Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я не заводжу нових друзів, бо дуже чекаю старих!"

переглядів: 125

Привіт, я Таїсія Іванівна! Мені 15 років, я з міста Запоріжжя, воно дуже чарівне, особливо, мене зачаровує острів Хортиця, якщо хоч раз побачити це місце, воно назавжди залишиться в серці! Я зараз у своєму місті Запоріжжі, яке мені дуже подобається. Раніше в мене було багато друзів, але зараз вони дуже далеко та наш зв'язок обірвався. Я не заводжу нових друзів, бо дуже чекаю старих!

Моє життя дуже змінилося під час війни, мені неспокійно і серце стало турбувати частіше, моя мама багато часу проводить на роботі, щоб у всіх були продукти, вільний час вона проводить зі мною та намагається відволікти мене від війни. Найбільше я сумую за мирним часом. Я вдячна своїй сім'ї за те, що вона мене підтримує. Останні півроку я мріяла, щоб мій телефон знову працював, півроку тому він зламався, я можу користуватися маминим телефоном, з якого зараз пишу, але тільки коли вона не на роботі, коли щось трапляється, а вона на роботі, я не можу повідомити їй про це.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Запоріжжя 2022 Текст Історії мирних діти діти розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій