Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я мрію про те, щоб скоріше закінчилася війна, щоб можна було ходити у школу"

переглядів: 18

Мене звати Валерія, мені 10 років. Коли почалася війна, мені було трохи більше одного року. Ми з батьками жили у місті Дебальцево, але потім прийшлось переїжджати. У мене є мама, тато та кішка Мішель. До війни я любила дуже плавати, але зараз з цим проблеми, дуже страшно. Зараз навчають у 5 класі, онлайн. 

Мені дуже страшно. Ми з мамою рік були у Німеччині, але не змогли там бути без тата, й повернулися додому. Батьки роблять все, щоб я не боялася, але це дуже складно.

Я мрію про те, щоб скоріше закінчилася війна, щоб можна було ходити у школу, бачитися з друзями і не боятися того, що може щось прилетіли. У святого Миколая я хочу попросити, щоб у мене зʼявилась сестричка або братик. Ще я дуже хочу соні плейстейшен. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дебальцеве 2014 2022 2024 Текст Історії мирних діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта діти розлука з близькими Біженці Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій