Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ілля Зельдіс

"Я готовий зробити свій внесок у побудову сильної, демократичної та справедливої України"

переглядів: 98

Зельдіс Ілля

9-А клас, Запорізька єврейська гімназія "ОРТ-Алєф"

Вчителька, що надихнула на написання: Добровольська Тамара Вікторівна

Конкурс есе "Моя Україна майбутнього"

Мир – це те, що для мене, як для багатьох інших українців, має велике значення. Сьогодні, у складний і непередбачуваний час, мир – це найбільший скарб. Це відсутність війни, насильства та конфліктів, що дозволяє нам розвиватися, будувати майбутнє та відчувати себе безпечно.

Мир – це гармонія та співіснування між людьми різних культур, релігій та переконань. Він створює умови для росту та розвитку як індивідуально, так і як нації в цілому.

Поглядаючи на Україну майбутнього, я бачу країну, яка ще більше закорінюється в європейському співтоваристві, зміцнює свої демократичні інституції та розвиває громадянське суспільство.

Я бачу Україну, яка забезпечує своїм громадянам високий стандарт життя, яка бореться з корупцією та забезпечує рівні можливості для всіх.

Моя Україна майбутнього – це країна, яка впевнено йде шляхом модернізації та інновацій, розвиваючи свою економіку та інфраструктуру.

Однак, для мене Україна майбутнього – це не лише економічний і політичний розвиток. Це також збереження та підтримка нашої культурної спадщини, мови та ідентичності. Україна повинна залишатися країною, де кожен громадянин має можливість розкрити свій творчий потенціал та виявити свої здібності. Майбутня Україна – це країна, де кожен дитячий сон може стати реальністю, де освіта та культура є доступними для всіх, незалежно від їхнього соціального статусу.

А коли Україна переможе – це питання, яке завжди було актуальним для нас. Україна завжди боролася за свою незалежність і суверенітет, і ця боротьба триває й донині. Я вірю, що перемога для України означатиме зміцнення її позицій на міжнародній арені, забезпечення миру і процвітання для свого народу та визнання її як повноцінного члена світової спільноти.

Якщо Україна переможе, я прагну брати активну участь у її розвитку та будівництві майбутнього. Я хочу сприяти соціальним та культурним ініціативам, які сприяють її зростанню і процвітанню. Я готовий внести свій внесок у побудову сильної, демократичної та справедливої України.

Ця мрія та бажання надихнули мене написати це есе. Автором мого натхнення є моя вчителька зарубіжної літератури, Тамара Вікторівна. Її пристрасні уроки, її розуміння значення літератури завжди були для мене великим джерелом натхнення. Я вдячний їй за те, що вона надала мені можливість розуміти важливість миру та розвитку нашої країни.

Моя Україна майбутнього – це країна, де ми всі разом будуємо краще майбутнє. Де ми долаємо всі труднощі та перешкоди, завдяки нашій спільній силі та вірі в майбутнє. Я вірю, що разом ми зробимо Україну кращою країною для всіх її громадян.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Запоріжжя 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій