Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я дуже сумую за татом, який захищає Україну"

переглядів: 97

Привіт, Святий Миколаю, мене звати Яна і мені 14 років. Я з м. Сєвєродонецьк, зараз тимчасово проживаю в м. Хуст. Мій рідній город був не дуже великим і не дуже маленьким, було де прогулятися, неподалік був завод Азот та річка Сіверський Донець. Кожне літо ми туди їздили відпочивати. Були також ТРЦ Астрон, Амстор і Джаз - це найпопулярніші. Поруч зі мною був ТРЦ Амстор, постійно після школи заходила туди, щоб купити якийсь смаколик. Взагалі є 2 озера - Паркове та Чисте, там відпочивало багато містян. Але почалася війна і ми були вимушені виїхати.

Зараз я проживаю в Хусті - це маленьке місто, яке оточують гори. Тут в мене з'явилися нові друзі, з якими я класно проводжу свій час. Я дуже сумую за татом, який захищає Україну і прабабусею, вона відмовилася їхати з нами і залишилася там. Я вдячна батькам за те, що вони постійно були поряд зі мною. Мені дуже хотілося б отримати настільну світлодіодну лампу з підсвіткою. Вона мені дуже пригодиться у навчанні. У мене була така лампа, але вона залишилась вдома, бо ми не брали з собою речі. Також я буду рада, якщо ти зможеш покласти мені гірлянду і прозору чашку. Дуже чекаю на твій подарунок.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Сєвєродонецьк 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій