Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я дуже сумую за татом і домом, але я повинен бути головою сім'ї, бо я старший"

переглядів: 84

Привіт, святий Миколаю! Мене звати Даня. Мені 6 років. Я народився та жив до війни у місті Краматорськ Донецької області. Зараз я з мамою і братиком Артемом живу у селі Гориньград Перший, Рівненської області. Мені тут подобається, тут ж річка Горинь, джерело, де ми беремо воду, і багато песиків і котиків. У мене з'явився новий друг, це Гордій, син тьоті Галі, господаря нашого будинку.

Я вірю, що повернуся додому, з мамою і братиком, і татом, який нас захищає. Я дуже сумую за татом і домом, але я повинен бути головою сім'ї, бо я старший, так сказав мені тато.

Зараз мені не вистачає іграшок, я дуже люблю складати Лего, та розвиваючих книжок і канцелярії, бо наступного року я йду до школи. Святий Миколай, я би хотів повернутися до свого садка і своїх друзів.

Я вдячний своїй мамі за те, що ми зараз в безпечному місці, і своєму татові, що він нас захищає, і його друзям, котрі нас теж захищають. Вони - справжні наші охоронці.

Я мрію повернутися додому і ще про набір Лего.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій