Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я дуже сумую за своїм містом, за своїм домом"

переглядів: 73

Привіт, мене звуть Максим, мені 10 років. Я з м. Краматорськ, Донецької обл. Я дуже люблю своє місто. У нас дуже гарно. Кілька останніх років місто почали облагороджувати. Реконструювали головну площу міста, парки, сквери, побудували манеж для футболістів, де я регулярно займався у футбольній академії "Краматорськ".

З початком війни ми вимушені були поїхати зі свого улюбленого міста. Тепер ми живемо у м. Новомосковськ, Дніпропетровської обл. Це невелике містечко, але досить затишне та комфортне. Мені тут подобається. Я тут займаюсь в ДЮСШ Новомосковськ, а також тато возить мене у м. Дніпро, там я займаюсь у академії "Дніпро". Для мене це вже трішки вищий рівень, невелика сходинка вгору до моєї мрії.

Війна змінила моє життя і життя моєї родини, розділила його на "до" та "після"....Я дуже сумую за своїм містом, за своїм домом, за своєю командою, школою, однокласниками...Там все таке рідне... Я дуже вдячний своєму татові, що майже 5 років тому він привів мене на футбольне поле. Тепер футбол-це моє життя. Тато веде мене до моєї мрії. Звісно, зараз, як і всі люди в Україні, я мрію, щоб закінчилася війна. Я вірю, що це буде дуже скоро.

Але у своєму майбутньому я мрію стати всесвітньо відомим футболістом, прославляти Україну у складі збірної та здобути "Золотий м'яч". Я з самого малку вболіваю за команду "Шахтар". Одного разу навіть їздив на гру Ліги Чемпіонів у Харків, коли "Шахтар" грав з "Манчестер Сіті". Я мрію грати у "Шахтарі". Дуже хотів би зустрітися з всією командою наживо. Захоплююся всіма гравцями, але особливо до вподоби Михайло Мудрик. Він великий молодець. В нього є чому повчитися. Він мене мотивує теж старанно працювати над собою, ніколи не зупинятись. Я дуже хочу отримати на день Св. Миколая футболку з автографами всіх футболістів "Шахтаря". Це буде найкращий для мене подарунок.

Також у мене є молодші братик і сестричка, вони двійнята, їм по 5 років, їх звуть Даніїл і Діана. Даня любить дуже фігурки героїв Марвел, особливо Людину-павука (до речі, він теж уже робить перші кроки у футболі).А Діана, як і більшість дівчаток у її віці, любить поні і ляльки Лол.

Р.S.:Сподіваюся у найближчий час відвідати матч "Шахтаря" у Донецьку, на стадіоні "Донбас-Арена", де, на превеликий жаль, я так і не встиг побувати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій