Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Дарʼя Олегівна Ульяненко

"Я дуже лякаюся, коли чую вибухи, я починаю уся труситися від страху і не розумію, що мені робити"

переглядів: 50

Мене звати Дарʼя, мені 14 років, я відмінниця в школі, вчуся в 8 класі. Моя сімʼя складається з мами, тата, сестри та звісно ж мене. Також ми маємо домашніх улюбленців, а саме морську свинку, кішку та собаку, я всіх їх дуже люблю. Мій тато був мобілізований до лав ЗСУ. В 2014 році коли ми виїжджали з Маріуполя, мені було дуже страшно, хоч мені і було 4,5 років, але я все ж памʼятаю місто і те, як ми виїжджали з нього.

Я досі не можу повірити в те, що міста немає і на даний момент триває повномасштабна війна по всій країні. 24 лютого 2022 року я дуже злякалася і не одразу зрозуміла, що почалася війна. Але згодом я почала усвідомлювати, що ця війна не на декілька днів або місяців, а на багато довше.

Я дуже лякаюся, коли чую вибухи, я починаю уся труситися від страху і не розумію, що мені робити. Я мрію про те, щоб скоріше закінчилася війна і в країні можна було знову мирно проживати і нічого не боятися, також я б попросила в Святого Миколая цукерочки і багато холстів для малювання.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2023 Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення діти Обстріли Маріуполя Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій