Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Я дуже, дуже мрію про мир, та хочу побачити дідуся та бабусю"

переглядів: 5

Я Аліна, мені 10 років. Моя сім'я складається з трьох осіб: тата, мами і мене, до початку війни ми проживали у селищі Новотроїцькому Донецької області. Я навчалась у школі, ходила на танці, тато возив мене до сусідньої Волновахи на секцію таеквандо, також я займалась малюванням та робототехніки. Все було гаразд, але в один момент все обірвалось...

Коли почалась війна, ми спочатку залишались вдома, але після авіаудару у сусідній будинок, змушені були покинути домівку. Спочатку ми переїхали до Мирнограду, а потім, далі, до Києва, тут ми змушені винаймати квартиру, батькам дуже важко, та й мені теж, бо вдома залишились дідусь і бабуся, друзі, а тут складно знайти нових.

Я ходжу до ліцею, стараюсь гарно навчатись, мама знайшла секцію по таеквандо, я почала туди ходити і влітку отримала жовтий пояс та диплом, але все рівно дуже сумую за домівкою та мрію туди повернутись.

Я дуже, дуже мрію про мир, та хочу побачити дідуся та бабусю. У Святого Миколая, хочу попросити конструктор Гаррі Поттер, бо влітку я прочитала цю книжку і вона мені дуже сподобалась, а також сподобались головні герої, які постійно боролись зі злом, як і наша країна зараз. Я постійно малюю цих героїв, але в інтернеті я знайшла конструктор Гаррі Поттера і мені дуже хочеться його отримати та скласти і мати можливість грати з фігурками. Я буду дуже вдячна тобі за такий чудовий подарунок і мою мрію.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотроїцьке Текст Історії мирних діти переїзд обстріли діти
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій