Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Дмитро Левковський

"Я безмежно кохаю його та сумую"

переглядів: 14

Життя Дмитра Левковського відібрав російський обстріл Києва 29 грудня 2023 року. Спершу чоловік вважався зниклим безвісти, його загибель підтвердили з допомогою ДНК-експертизи. Загалом відомо про понад 30 людей, чиї життя відібрала та атака ворога.

Я безмежно кохаю його та сумую…

Дмитру Левковському було 30 років. Він родом із Бучі Київської області, випускник місцевого ліцею №4. Працював слюсарем механоскладальних робіт четвертого розряду на державному підприємстві. Обожнював подорожувати та захоплювався спортом. Вільний час після роботи та у вихідні приділяв родині.

Про нього відгукуються, як про доброзичливу, турботливу, сміливу і мудру людину.

«Найкращий син, брат, хрещений батько і коханий чоловік. У нього виходило знаходити спільну мову з будь-ким. Дмитро завжди намагався допомагати тим, хто цього потребував та жив із переконанням, що будь-яку проблему можна вирішити, варто лише цього захотіти, – розповіла його кохана Валерія Саакян. – Він був і залишається моїм світом. Ми жили одне одним. Діма оточив мене своїм великим коханням, поруч із ним всі проблеми здавались дрібницями, бо я була під його надійним захистом і нічого не боялася. Я безмежно кохаю його та сумую»

У Дмитра Левковського залишилися батьки, сестра, кохана дівчина та племінниці.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій