Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анна Кравець

«Взаєморозуміння, повага та взаємодопомога мають стати основними цінностями»

переглядів: 18

Кравець Анна, студентка 2 курсу Фахового коледжу технологій, бізнесу та права ВНУ імені Лесі Українки

Вчитель, що надихнув на написання есе - Чернюк Ірина Любомирівна

Моя Україна майбутнього

24 лютого 2022 року нашу неньку Україну сколихнула жахлива новина про напад наших кровожерливих сусідів, і ось уже котрий день наші захисники хоробро боронять її від брудних рук агресора. У цей час, коли в нашій країні продовжується запекла боротьба за свободу, найцінніше слово, про яке кожен із нас мріє, - це "мир". Саме для мене мир - це не лише відсутність війни, але й відчуття спорідненості, взаєморозуміння та співпраці між українцями.

Для мене мир сьогодні - це можливість вільно виражати свою думку, жити без страху за власну безпеку та мати можливість мріяти про світле майбутнє.

Роздумуючи про своє майбутнє на батьківщині, я бачу Україну майбутнього як країну, в якій усі діти зможуть жити разом зі своїми батьками та рости у безпеці, отримувати якісну освіту, медицину, матимуть можливість реалізувати свій потенціал та розвиватися у сферах, які їм подобаються. У першу чергу, саме здоров’я та благополуччя громадян повинні стати пріоритетними для всього українського суспільства.

Кожен зможе добре працевлаштуватися та мати гідну заробітну плату, без думок про виїзд за кордон на заробітки. Тож можливість жити в достатку має бути доступною для кожного громадянина.

У моїх мріях Україна - це держава, в якій всі громадяни об'єднуються в бажанні будувати краще суспільство та краще майбутнє для своєї Батьківщини. Взаєморозуміння, повага та взаємодопомога мають стати основними цінностями, до яких буде прагнути наш народ, та які сприятимуть розвитку нашої країни.

Адже лише спільна робота над вирішенням проблем екології, розвитку громадянського суспільства, культурного надбання та підтримка вразливих категорій населення - це лише деякі з напрямків, які повинні визначати успішний шлях України майбутнього.

Після перемоги особисто я прагну взяти активну участь у будівництві кращого майбутнього для України. Першим ділом буде вшанування пам’яті всіх наших героїв, які боронять державу та поклали життя за нашу країну та її майбутнє.

Не можна, щоб їхні ім’я назавжди стерлися з історії після нашої перемоги, за яку вони боролись.

Я прагну об'єднати зусилля з іншими громадянами та владою для того, щоб досягти спільних цілей. Мої старання будуть спрямовані на відновлення економіки, відбудову держави та забезпечення тихого й мирного майбутнього для наших нащадків, створення таких умов, за яких кожен громадянин міг би відчути себе частинкою процвітаючого, дружелюбного та щасливого суспільства.

Україна майбутнього - це країна, яка зможе пишатись своїми європейськими цінностями, гідністю та наполегливістю своїх громадян, які повністю готові працювати над власним удосконаленням.

Лише завдяки спільним зусиллям ми зможемо побудувати краще сьогодення та продовжити свою історію, забезпечивши світле майбутнє для нашої держави.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Луцьк 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення освіта діти Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій