Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юлія Рудова

"Вся родина загинула в її домі від авіабомби, яку скинули російські військові"

переглядів: 54

Життя Юлії Рудової відібрав авіаудар російської армії по Маріуполю. Разом із 16-річним сином Іваном і мамою Вірою вона переховувалася від обстрілів у приватному будинку на вулиці Пушкіна, що в Центральному районі. Це – стара частина міста. Саме там жила Віра Лабухіна, матір Юлії. 21 березня 2022 року вся родина загинула в її домі від авіабомби, яку скинули російські військові.

Вся родина загинула в її домі від авіабомби, яку скинули російські військові

«Лабухіна Віра Миколаївна загинула зі своєю донькою Юлією Рудовою та онуком Іваном Рудовим, сусідкою Іриною Мірошниченко і ще декількома людьми. Точна кількість убитих невідома. Від Юлі залишилися тільки рештки тіла. Ванєчку так і не знайшли. Лише капюшон від куртки», – розповіли про трагедію знайомі родини.

Юлії було 38 років. Вона народилася в Маріуполі. Була підприємицею. Мала салон краси. Самотужки виховувала сина.

«Юля була дуже доброю, спокійною, гарною. На мій погляд, жінка, яка володіє бізнесом, має бути із залізним характером, а вона була, як на мене, дуже м'якою і доброю. Очолювала батьківський комітет, завжди перша йшла на допомогу, жодного разу не мала конфліктів із батьками, могла знайти спільну мову з кожним. Була дуже порядною людиною. І свого сина Івана виховувала так само», – розповіла колишня класна керівниця Івана Рудова, Ольга Цехмістер.

У Юлії Рудової нікого не залишилося.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки пенсіонери діти зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій