Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Ольхова

"Всі загинули під завалами"

переглядів: 33

32-річна Ольга Ольхова загинула 11 березня 2022 року внаслідок російського авіаудару по багатоповерхівці на проспекті Миру, 127 у Маріуполі. Російський літак скинув бомбу близько 11.00. Поряд із Ольгою загинули її 12-річна донечка Поліна, мама та брат із дружиною й дитиною.

Всі загинули під завалами…

«Сім'я Ольхових жила у 36-му будинку на «Пентагоні». Цього будинку немає. Він зруйнований та знесений. А переховувалася Оля з донькою у Центральному районі, де мешкав брат із родиною. Всі загинули під завалами», – розповіла знайома Вікторія.

Ольга народилася і виросла в Маріуполі. Працювала адміністраторкою у магазині. Разом із чоловіком виховувала донечку. До 33-го дня народження не дожила 13 днів.

«Оля була життєрадісною, відкритою, позитивною, чуйною. Завжди приходила на допомогу. Обожнювала донечку Поліну. Вони були чудові. І мама, і донька», – сказала ще одна знайома, Тетяна.

Тіла Ольги та її донечки знайшли через кілька місяців після авіаудару.

У загиблої залишився чоловік.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій