Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ангеліна Ветушинська

«Всі українці дуже чекають перемоги і миру»

переглядів: 9

Ветушинська Ангеліна, учениця 9 класу Володимирівської філії Ліцею "Нова школа" Катеринівської сільської ради Кропивницького району Кіровоградської області

Вчитель, що надихнув на написання есе - Вареха Юлія Миколаївна

Моя Україна майбутнього

Мир для мене - це коли на вулиці тихо, коли люди щасливі і їм не потрібно виїжджати з їхніх домівок, щоб вижити; мир для мене - це можливість жити повним життям. Мабуть, кожна нормальна людина не тільки в Україні, а й у світі хоче миру на своїй рідній землі і хоче, щоб там ніколи не було війни.

Всі люди зараз об’єднались, адже дуже переживають за нашу Батьківщину, моляться, допомагають донатами, відправляють їжу, одяг, дрони нашим захисникам, все роблять для того, щоб ми перемогли і був мир.

Мир - це найцінніше, що може бути. Коли ми переможемо і настане мир, ми відбудуємо Україну і в майбутньому вона буде найкращою, найзатишнішою, найгарнішою країною, в якій живуть найкращі, найуспішніші люди. В мене і моїх однокласників навіть вже є план, як ми це будемо робити! Я вірю, що в майбутньому наші люди гуртом відбудують країну і зроблять все можливе, щоб з неї не виїжджали люди.

В майбутньому в Україні розмінують всі території, які окупанти засмітили мінами і вибухівкою: села, поля, ліси, моря. На це піде багато часу, але я знаю, що ми точно впораємось.

Всі українці дуже чекають перемоги і миру. Коли ми переможемо, я обов'язково зателефоную своїм рідним, які зараз живуть за кордоном, і скажу: "Ми перемогли!!! Повертайтесь в Україну! Ми за вами дуже сумували…". А далі, вже як і всі, поїдемо на море в український Крим, будемо відпочивати, радіти, та веселитись.

Ми все життя будемо дуже вдячні нашим військовим за подвиг, який вони здійснили; за те, що ми мали змогу спати в теплих ліжечках,  в той час, коли вони мерзли в окопах; за те, що ми мали змогу навчатись, щоб бути розумними, адже за нами – майбутнє; за те, що вони віддали свої сили, а багато хто і життя, заради нашої України.

А ми, в свою чергу, віддячимо тим вже потім, що втілимо наш план по відбудові України. Наша країна для нас найкраща, і ми готові на все заради неї. Україна – понад усе! Перемога за нами!!!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Володимирівка 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення непродовольчі товари діти їжа Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій