Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Всі речі, фото та будь-які спогади згоріли разом з нашим домом"

переглядів: 8

Привіт, мене звати Поліна, мені 10 років. Я маю батьків та маленького братика, йому 2 рочки. Ми з сім'єю мешкали у самому центрі Маріуполя, 1000 дрібниць. Незадовго до початку війни народився мій братик Ілля, йому було 2 місяця, коли почалася війна.

Авжеж, коли з'явився братик, ми всі гадали, що в нас починається нове, ще більш радісне життя, але тоді настала війна.

Ми поїхали з міста, наша квартира була знищена, все згоріло. Наразі в мене немає жодної фото моїх бабусі та дідуся, що вже померли. Бо всі речі, фото та будь-які спогади згоріли разом з нашим домом.

Але на щастя, ми живі. Мій братик підростає. Це найголовніше, бо я його дуже люблю. 

Я хочу попросити миру для нашої країни. Я хочу, щоб всі дітки України знов жили під мирним небом, не боялись літаків та забули звуки повітряних тривог. Щоб ми всі стали знов жити простим та мирним життям, безтурботно гуляти парками, плавати у морі, подорожувати та навчатись. Я хочу, щоб це бажання здійснилося якнайшвидше. Вже наступного року. Це моє найщиріше та найголовніше бажання на цей новий рік! 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь Текст Історії мирних діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення освіта житло сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій