Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Вікторівна Ковтун

«Все було тяжко! З двору було страшно виходити, бо окупанти скрізь ходили»

переглядів: 343

«У нас будинок та квартира були у Пологах, була стабільна робота, діти ходили до школи. Нині цього нічого немає», - розповідає Наталія Ковтун. Каже, що коли місто окупували, жити там стало дуже важко. Із двору було страшно виходити, бо скрізь ходили російські солдати. Було дуже тяжко з продуктами, тому що не було жодних поставок. Не було електрики та зв'язку. «Добре, що ми жили у своєму будинку і в нас була піч, яку ми топили дровами. Було небагато запасів їжі – ось так і виживали», – згадує жінка. Коли ж додому до них прийшли окупанти та почали стріляти на подвір'ї, то Наталя вирішила, що треба виїжджати з рідного міста. Наразі намагаються освоїтися в обласному центрі. До війни жінка працювала товарознавцем у супермаркеті, а зараз їй доводиться продавати овочі на ринку, щоб мати змогу прогодувати родину.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 Аудіо Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення освіта житло робота сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій