Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Євген Манідічев

"Впізнати тіло Євгена, яке сильно обгоріло, вдалося по правій руці"

переглядів: 32

Євген Манідічев загинув 1 квітня 2022 року у Маріуполі. Він потрапив під мінометний обстріл. Довгий час його не могли поховати. Тіло було у Лівобережному районі на вулиці Літературній, 17. Обстріли там не стихали, сам район майже повністю знищили російські війська.

Впізнати тіло Євгена, яке сильно обгоріло, вдалося по правій руці

Рідні загиблого розповіли, що впізнати тіло Євгена, яке сильно обгоріло, вдалося по правій руці, на якій не було кількох пальців внаслідок професійної травми.

Євгенові Манідічеву був 61 рік. Він родом із Кривого Рогу Дніпропетровської області. Останні 10 років жив у Маріуполі на Донеччині. Там мешкала також сестра Євгена – Тетяна Шепелева. Її життя теж обірвалося під час боїв за місто – 13 березня 2022 року.

«Євген був працьовитим. У молодості на судні ходив за кордон. Останній період працював на Азовсталі – був муляром, шихтувальником», – розповіла дружина племінника загиблого, Юлія Шепелева.

У Євгена Манідічева залишилися дочка і племінник.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних чоловіки поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій