Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Дмитро Півень

"Вони обоє загинули внаслідок обстрілу"

переглядів: 46

Життя Дмитра Півня обірвалося у Маріуполі під час повномасштабного російського вторгнення. У другій половині березня 2022 року в його будинок на вулиці Кальчанській прилетів снаряд. За кілька днів до цього чоловікові виповнилося 55 років. Поряд загинула його цивільна дружина Світлана Горбатенко.

Вони обоє загинули внаслідок обстрілу

Дмитро Півень народився і жив у Маріуполі. Працював водолазом. Останнім часом був на пенсії. У вільний час любив рибалити.

«Діма був гарною людиною. Чудовий чоловік і батько для дітей Світлани. Ми з нею дружиною, а Діма – з моїм чоловіком. Із 1996-го року Дмитро і Світлана жили разом», – розповіла подруга Ганна Прихненко.

Звʼязок із Дмитром та його дружиною вона втратила 2 березня 2022 року. Розпитуючи друзів, сусідів та близьких людей Дмитра і Світлани дізналася, що вони обоє загинули внаслідок обстрілу. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій