Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Токар

"Вона мала велику жагу до життя, стільки всього планувала, але…"

переглядів: 25

31 липня 2023 року російські військові обстріляли Великописарівську громаду на Сумщині. Чергових обстрілів того дня не витримала 50-річна мешканка прикордонного із Росією села Олександрівка Наталія Токар.

Вона мала велику жагу до життя, стільки всього планувала, але…

Вона мала зламану ногу й залишалася вдома. Ворожий снаряд влучив у гараж на подвірʼї Наталії. Побачивши це, її серце не витримало та зупинилося в кареті «швидкої» на шляху до міста Охтирки.

Наталія Токар була родом із Харкова. Закінчила Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. Працювала у Великописарівському районному суді в Сумській області. На дозвіллі обожнювала ходити до лісу по гриби. Рідні пригадують її щирою, кмітливою та доброзичливою.

«Вона була мамою мого чоловіка і моєю другою мамою. Це надзвичайна людина, добра, чуйна, усміхнена. Вона була чудовою працівницею, люблячою дружиною і найкращою мамою. Ставилася до мене як до рідної доньки, розуміла... Вона мала велику жагу до життя, стільки всього планувала, але… Це тяжка втрата для нашої родини», – сказала невістка загиблої, Анастасія.

У Наталії Токар залишилися чоловік, син із сімʼєю, сестра та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Олександрівка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я житло перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій