Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Мордовець

"Вона була саме тим, що всіх об'єднувало"

переглядів: 70

Любов Мордовець загинула під час повномасштабної війни у Маріуполі. З перших днів вторгнення російська армія нещадно атакувала місто. Маріуполь опинився в облозі, виїхати звідти було надзвичайно складно.

Вона була саме тим, що всіх об'єднувало

Йшли бої. Численні обстріли відбирали життя місцевих жителів. 23 березня 2022 року будинок Любові на вулиці Громової, 60 обстріляли з артилерії. Вона загинула внаслідок прямого влучання у вікно помешкання.

Через інтенсивні обстріли поховати Любов спершу не було змоги. Це вдалося зробити через пів року після трагедії.

Любові Мордовець було 60 років. Вона народилася та мешкала в Маріуполі. Своє життя присвятила родині. Займалася домашнім господарством. Смачно готувала та створювала затишок у домівці.

«Мудра, дуже добра, чутлива, любляча, намагалася допомогти всім навкруги. Бабуся, матір, дружина. Вона була саме тим, що всіх об'єднувало», – сказав син загиблої.

У Любові Мордовець залишилися син та онуки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій