Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юлія Сергіївна Безугла

«Влітку у нас почалися активні бойові дії»

переглядів: 35

Я мешкаю в селі Покровському Дніпропетровської області. Мені 30 років. Я одинока мати, моїй доньці рік і три місяці. 

О шостій ранку зателефонував мій колишній чоловік і сказав, що Харків обстріляли - почалася війна, і щоб ми збирали речі та виїжджали. Але ми від першого дня й аж до перемоги залишимося в Україні. Ми не виїжджали з села.

Найважче було чути вибухи, переживати за дитину, засинати і думати, прокинемось ми чи ні. На той момент, коли все починалося, донька була на грудному вигодовуванні. 

У Нікопольському районі тільки з літа почалися активні бойові дії, а до цього все було нормально. 

Шокувало, що ми вважали росіян нашими товаришами. Рідні, які мешкають у тій країні, не розуміють, що коїться в нас, що тут гинуть діти, люди, тварини. Шокує ставлення їхніх військових до наших полонених: те, як вони знущаються над нашими хлопцями й дівчатами. 

Мене зворушують люди, які тримаються, вірять, сподіваються. Наша сім'я разом із початку війни, і так буде до її завершення. Ми не збираємося нікуди їхати. Це наша країна. У нас була, є і буде найкраща країна з найкращими людьми.  

Вірю, що у нас буде все добре. Наша Україна розквітне, у всіх людей буде робота, житло. Люди житимуть заможно, будуть згуртовані та дружні.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровське 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари неповні сім'ї діти перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій