Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Сергіївна Дяченко

«Виїжджали з пересадками, п’ять машин змінили»

переглядів: 63

Мені 31 рік, проживала в Миколаївській області. Життя до війни було хорошим. Ходили на роботу. Жили. Працювали. Сім’я разом була. Зараз нам довелося виїхати.

Про початок війни мені чоловік сказав, а потім дізналися по телевізору. Чоловік як пішов на роботу - і до цього дня там не з’являвся.

Шокують події, які відбуваються в рідному селищі. Ми переїхали до батьків які проживають також в Миколаївській області, але далі від цих подій. Всі люди тут до нас добре відносяться, допомагали нам. Вражає те, що у людей дуже гарне ставлення. Просто хочеться, звісно, додому.

Цінності у нас помінялися. Тоді думали, що нас це ніколи не зачепить, жили по одному. А зараз життя помінялося. Перевернулося на 180 градусів.

Найбільше запам’яталося як ми їхали: з пересадками, п’ять машин змінили. Ну і по дорозі бачили військову техніку. Ми своїми силами виїжджали з батьками і чоловіком. 

Я думаю, що все повинно скінчитися тільки перемогою України, і сподіваємося, що якнайшвидше. Чекаю, коли ми повернемося додому. Сім’я об’єднається. І будемо допомагати відбудовувати селище, працювати на відновлення нашої держави.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Миколаївська область 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари робота внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій