Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Кунік

«Вириваючись з окупації, ми витримали не менше сотні російських блокпостів»

переглядів: 219

У травні нашу Херсонську область вже окупували, а будинок моєї бабусі зруйнували повністю. Тоді ми з нею і моєю донькою на свій страх і ризик рушили на вільну територію України. З собою взяли тільки мінімум необхідних речей. Навіть всі фото з телефонів видалили, бо їх окупанти на кожному кроці перевіряли.

Нам довелось пройти не менше сотні рашистських блокпостів. На кожному нас примушували роздягатись, копирсались у речах, дивились телефони, іноді провокували.

Моя восьмирічна дитина від усього пережитого і побаченого отримала сильний стрес. Зараз ми намагаємось заспокоїти її психологічний стан прогулянками містом та за його межами. Тут, на  заході України, дуже гарна природа. Це дає нам надію на одужання донечки.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Херсон 2022 Текст Історії мирних жінки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло робота літні люди (60+) діти 2022 Біженці окупація Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій