Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Палій

"Він врятував наші життя…"

переглядів: 169

37-річний Сергій Палій загинув від російського ракетного удару по Дніпру 15 липня.

Сергій вісім років працював водієм, останні місяці – на кільцевому маршруті 146А. «15 липня він прямував у парк після робочого дня, підвозивши пасажирів до проспекту Івана Мазепи. Приблизно о 20:59 ворожа ракета поцілила неподалік автобуса в промисловий об'єкт. Сергій не розгубився і продовжував їхати швидше, подалі від вибуху, аби врятувати людей. Згодом пролунав другий вибух, в результаті якого Сергій загинув. Чоловік, який сидів за водієм, перехопив кермо та вів автобус до повної зупинки», – розповіли в Департаменті транспорту та інфраструктури Дніпра.

Очевидці розповідають, що один із уламків влучив у маршрутку зі сторони водія, загинув лише він, а інші люди в автобусі вціліли.

Він врятував наші життя…

«Я була в цьому автобусі. Ця жахлива мить назавжди залишиться в пам'яті пасажирів. Сергій повівся, як справжній герой! Він врятував наші життя...», – написала одна з пасажирок.

Іван Васючков, представник департаменту транспорту міськради каже, що Сергій був роботящим чоловіком, який завжди з повагою ставився до інших.

«Його поважали колеги, клієнти та друзі. В нашому місті ви не знайдете людини, яка б погано відгукувалась про Сергія. Людина-кремінь, але з почуттям гідності та добрим серцем», – розповів Іван Васючков, представник департаменту транспорту міськради.

«Чудовий був хлопець. Єдина дитина у батьків. Дай Боже їм сили пережити таке горе», – написала про загиблого знайома Наталія.

У Сергія Палія залишилися також дружина та двоє дітей віком 3 і 15 років.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дніпро 2022 Текст Історії мирних чоловіки обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни 2022 Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій