Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Зайцев

"Він отримав смертельне осколкове поранення"

переглядів: 102

30-річний Сергій Зайцев загинув 17 травня 2023 року в Одесі. Пізно ввечері російська армія завдала ракетного удару по Одеському району. Більшість ракет українські сили протиповітряної оборони збили, однак уламки впали на будівлі промислових підприємств.

Він отримав смертельне осколкове поранення

На одному з них перебував Сергій Зайцев, який того вечора затримався на роботі. Він отримав смертельне осколкове поранення й загинув на місці.

Сергій Зайцев родом з Кіровоградщини. Він народився 8 серпня 1992 року у селищі Новоархангельськ. Там закінчив середню школу №1, а згодом переїхав до Одеси, де вступив до Одеського державного університету внутрішніх справ.

Після закінчення вишу працював із батьком Валерієм у меблевій галузі, зокрема на виробництві м'яких меблів – самостійно розробляв нові моделі. За словами тата, для сина це було, як роботою, так і улюбленим заняттям. Сергій мріяв, що підприємство залучатиме все більше клієнтів, і він зможе придбати власне житло для своєї родини.

«Він буде дуже розумною людиною. Добрий, поступливий… Ніколи нікому ні в чому не відмовляв. Його мрії тільки починали здійснюватися…», – розповідає батько Валерій Зайцев.

Знайомі пригадують Сергія добрим, веселим, товариським. Він надзвичайно любив свою дружину й сина. Намагалися завжди відпочивати разом у вільний від роботи час, гуляли в парку, їздили на море.

У Сергія Зайцева залишилися мама Оксана, батько Валерій, дружина Вікторія, син Михайлик, бабусі Любов і Валентина, брат Андрій й три сестри: Галина, Анна, Валерія.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Одеса 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій