Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віталій Погожин

"Він любив життя у всіх його проявах"

переглядів: 53

Віталій Погожин загинув 2 березня 2024 року через російський обстріл житлової багатоповерхівки в Одесі. Поряд обірвалось життя його трирічного сина Марка. Дружина Анастасія потрапила до лікарні.

Він любив життя у всіх його проявах

35-річний Віталій родом із селища Нью-Йорк, що у Торецькій громаді на Донеччині. Був підприємцем, брокером. Обожнював подорожувати.

«Він завжди хотів бути бізнесменом. Ми ще в юності з цього жартували… Активний, досягав свого. До повномасштабної війни відкрив ресторан, але потім із цим не склалося. Тільки-но придбав машину», – розповіла кума Юлія Коваленко.

Друзі, знайомі і рідні пригадують Віталія гарною людиною та патріотом України.

«Згадуючи шкільні роки із 1995-го по 2005-й, Віталій завжди був дуже добрим і усміхненим. Підтримував порадою, готовий був надати допомогу. Без його активності, сміху і невгамовної життєвої енергії не минав жоден західу у нашому класі», – пригадала однокласниця Сабіна Іванчук (Алієва).

«Він любив життя у всіх його проявах! Дуже шкода, що воно виявилося таким коротким», – додали інші однокласники Віталія.

«Віталій був однокласником моєї сестри і нашим сусідом. Пригадую, як на свята вони обмінювались подарунками, – це було так мило і ніжно. Він мені запам'ятався скромним і відповідальним, дуже приємним хлопцем з гарними очима», – додала сусідка Юлія Паршина.

У Віталія Погожина залишилися мама Світлана, старший брат Євгеній, дружина Анастасія та інші рідні.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Одеса 2022 2023 2024 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло діти перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій