Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Артем Степаненко

"Він для мене був, як сімʼя"

переглядів: 51

40-річний Артем Степаненко загинув 7 серпня 2023 року від удару російської армії по житловому будинку в місті Покровськ на Донеччині. Після розбору завалів стало відомо загалом про девʼятьох загиблих внаслідок цього удару ворога.

Він для мене був, як сімʼя

Артем народився на Донеччині. Працював керівником у піцерії, що в центрі Покровська. Разом із дружиною Іриною виховував доньку та сина. Колеги й друзі згадують Артема доброю людиною, відзначають його неабияку працелюбність.

«Страшне горе у сімʼї моєї близької подруги. У результаті обстрілу Покровська загинув Артем – неймовірна людина, найчесніша, найсправедливіша, грамотний керівник та ідеальний сімʼянин. Хто був із ним знайомий особисто, знав, яка це була чесна та видатна людина. Працював 24/7 для своєї родини», – розповіла подруга сімʼї Степаненків, Наталія Гудок.

«Познайомилася з Артемом ще на початку існування «Corleone». Я була вражена, як працедавець може бути і суворим, і добрим, і справедливим водночас. Мені дуже подобалося працювати під його керівництвом. Артем завжди вислухає, ніколи не проігнорує. Усі до нього дослухалися, як до батька… Памʼятаю, коли в Артема народилася донечка, ми збирались на подарунок малечі, а йому було приємно до сліз. Ця людина не заслуговувала на таку смерть… Він дуже багато часу проводив на роботі й там обірвалося його життя», – каже колишня колега Артема, Олена.

«Артем Юрійович – найкращий. Він мені стільки разів допомагав, стільки років я з ним пропрацювала і дуже вдячна за все. Він для мене був, як сімʼя. Татко піцерії «Corleone», найкращий керівник. Таких ще потрібно пошукати», – додає колега Наталія.

В Артема Степаненка залишилися дружина та діти.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровськ 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій