Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Владислав Угля

"Він був моїм колегою всього рік"

переглядів: 13

21-річний Владислав Угля зазнав смертельних поранень під час російського ракетного обстрілу Одеси 30 квітня 2024 року. Тоді ворожа армія атакувала місто балістичними ракетами. Загинуло ще двоє людей.

Він був моїм колегою всього рік

Владислав був родом із міста Балта на Одещині. Єдиний син у сім'ї. Навчався у школі №3. У 2023-му закінчив Одеський державний університет внутрішніх справ і розпочав свій кар’єрний шлях на посаді слідчого в Одеському районному управлінні поліції №1. Мав звання лейтенанта поліції. Під час війни збирав докази воєнних злочинів російської армії в Одесі.

«Він був моїм колегою всього рік. Незважаючи на це, я одразу побачила його порядність, відкритість, людяність та професіоналізм, який має бути у справжнього поліцейського. Для колективу слідства він назавжди наш «Угольок», який ніколи не згасне в серцях», – сказала колега Алла Кальчева.

«Владислав назавжди залишиться в наших серцях чуйним, щирим, чудовим хлопцем, надійним другом і вірним українському народові поліцейським», – додали у поліції Одеської області. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Одеса 2022 2023 2024 Текст Історії мирних чоловіки поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій