Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Микита Долгопол

"Він був для мене не просто колега, а як син"

переглядів: 53

24-річний Микита Долгопол загинув 27 червня 2023 року від удару російської армії по Краматорську на Донеччині. Ракета ворога влучила в заклад громадського харчування в центрі міста і відібрала життя 12 людей.

Він був для мене не просто колега, а як син

Микита Долгопол народився 25 квітня 1999 року в Донецькій області. Закінчив школу №31 в Краматорську. Далі навчався у Краматорському коледжі Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Здобув спеціальність кухаря.

Деякий час займався власним бізнесом – мав кіоск, де готували на продаж піцу. Потім влаштувався в піцерію, що в центрі Краматорська. Саме туди 27 червня поцілила ракета російської армії.

«Це була світла, чуйна і цілеспрямована людина. Добрий, відкритий, завжди готовий прийти на допомогу, віддати останню сорочку. Ми працювали разом довгий час, він був для мене не просто колега, а як син, як молодший брат», – розповіла про Микиту знайома Ольга.

У Микити Долгопола залишилися батьки та старша сестра.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій