Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Війна змінила все, ми прожили два місяці в окупації"

переглядів: 21

Я Михайло, мені 11 років. Наша сім'я проживала. в м. Красноармійськ (Покровск) Донецької області і складала 4 людини, потім у 2016-му ми переїхали у м.Бердянськ Запорізької області, у 2019-му нас стало п'ять, взяли під опіку одну дитину, вона сирота і має інвалідність.

Все було добре, ми ходили до школи, дівчата на вокал, малювання, я ходив на футбол, ми їздили на змагання, перемогли, а потім почалась війна...

Війна змінила все, ми прожили два місяці в окупації, помогали людям, які приїхали з Маріуполя, а потом ми змушені були виїхати до Запоріжжя. Постійні тривоги і прильотом, ти не знаєш, чи прокинешся ти чи ні, іноді було дуже страшно.

Я перестав ходити на футбол, близько року не мав такої можливості, нічого не працює, тому що дуже небезпечно, але зараз я знову граю, чому дуже рад!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровськ 2022 2023 Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми окупація Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій