Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Тесленко

«Війна змінила все»

переглядів: 222

Школярка Ольга і до війни дуже любила читати, а зараз книги взагалі замінюють їй друзів і допомагають відволіктися від усіх негараздів, спричинених повномасштабним вторгненням росіян до України

Мені 17 років. Я інвалід дитинства. Жила у чудовому місті Бахмут Донецької області. Вчилася в одинадцятому класі, дуже мріяла далі вступити до інституту у своєму місті. Дуже захоплювалась книжками. У мене не дуже багато друзів, а книжки відкривають мені нові світи та чудові країни, завдяки ним я мрію і подорожую.

Війна змінила все. У квітні ми разом з родиною евакуювалися у Вінницю. Це прекрасне місто у нашій неньці Україні. Я з батьками подорожувала Вінницькою областю. Це край Поділля з багатою історією та чудовими, доброзичливими людьми. Наша країна неперевершена своєю природою, нескореним народом. 

Я мрію про подарунок – електронну книгу, щоб читати та відволікатися від жахів війни. Друзів, на жаль, я не знайшла у новому місті.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Бахмут 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки молодь переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення люди з обмеженими можливостями внутрішньо переміщені особи 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій