Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Війна розбила наше місто та дім"

переглядів: 42

Я Дмитро, мені 10. Познайомилися ми з Фондом Ріната Ахметова в 2022 році, коли виїхали до Запоріжжя в зв'язку з війною, яка розбила наше місто та дім. В червні був день захисту дітей і там було свято у пункті Ріната Ахметова, нас запросили, та привітали діток наших шоколадками. Дуже раді були,та вдячні.

Нас в сім'ї 5-ро, тато, мама, два синочка та новонароджена сестричка. Тато працює на заводі, мама в декреті з донечкою. Хлопчики навчаються онлайн в нашій Оріхівська школа номер 1.

Війна прийшла до нас в місто, яке знищувала російська армія. Ми сиділи в погребі під час обстрілів, снаряди, які летіли повз нас, свистіли. Було дуже страшно. І коли вже зникло світло в місті і в нас, а також інтернет, вода, газ перебили, батьки нас вивезли до Запоріжжя, поки не закінчиться бойові дії в нашому краю. Дуже сподіваюся скоріше повернутися додому свого. Щоб швидше закінчилася війна, і повернутися додому. Зустрітися зі своїми друзями. Дуже хочеться квадрокоптер літаючий. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Оріхів Текст Історії мирних діти переїзд психологічні травми обстріли житло сім'ї з двома і більше дітьми Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій