Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Війна настала, коли наша сім'я очікувала на нашого маленького братика"

переглядів: 6

Доброго дня! Мене звати Лев. Мені 10 років. Я навчаюсь у 4 класі, спеціалізованого закладу, так як в мене є проблеми з мовленням. Ще я навчаюсь у музичної школі, граю на фортепіано. В мене є два молодших брати, одному 7 років, а іншому 1,5 рочка. Ще ми очікуємо у наступному році на сестричку.  

Війна настала, коли наша сім'я очікувала на нашого маленького братика. У батька не стало постійної роботи. Мій середній братик пішов у перший клас, даже не побачивши жодного разу свого класу, вони з однокласниками жодного разу разом не сиділи за партами в класі на уроку, всі заняття досі проводяться онлайн.

Я також не можу повноцінно навчатися та проходити спеціальні заходи щодо покращення мого стану та мовлення.  

Я мрію про те, щоб скоріше закінчилася війна. Щоб ми без страху спали, гуляли та навчалися.

У Святого Миколая я би хотів попросити якийсь невеликий планшет або ноутбук - для занять онлайн. Бо зараз навчаюсь з телефону, і це дуже незручно та в мене інколи болять глаза. Або просто порадувати мене та братиків солодощами - такому подаруночку я теж буду радий. Дякую заздалегідь. Всього найкращого і з наступаючими святами. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дніпро Текст Історії мирних діти обстріли безпека та життєзабезпечення освіта люди з обмеженими можливостями сім'ї з двома і більше дітьми діти Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій