Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Людмила Миколаївна Анаталіна

«Війна кардинально вплинула на нашу сім’ю: ми з чоловіком розлучилися»

переглядів: 137

Мені 35 років. Я жила в Маріуполі з чоловіком і дитиною. Ми з самого початку зрозуміли, що потрібно виїжджати з міста, але не було такої можливості. Тому знаходились в Маріуполі до середини березня. 

Наша квартира згоріла. Ми жили у рідних, допомагали одне одному. Продукти в нас були.

Виїжджали власним транспортом. Нас не обстрілювали, але місцями було небезпечно. У Токмаку Запорізької області залишилися переночувати. Перетнули чимало блокпостів. На кожному з них російські військові перевіряли наші документи й речі. В дорозі нам зустрічалося багато добрих людей, які пропонували свою допомогу.

Війна кардинально вплинула на нашу сім’ю: ми з чоловіком розлучилися. Зараз я живу у мами в Хмельницькому. З нами живе моя сестра. Я знайшла роботу, працюю.  

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій