Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Війна багато що змінила в моєму житті"

переглядів: 46

Мене звати Віра, мені 14 років і я з міста Львова. Львів дуже красиве місто, яке засноване у 1256 році. В ньому дуже красива архітектура. Я щаслива, що народилася в цьому місці, воно мені дуже подобається. В мене є багато друзів.

Війна багато що змінила в моєму житті, так як я познайомилася з багатьма людьми і це круто. Сумую, звісно, за своїми однокласниками, які через війну виїхали за кордон. Вдячна батькам, які не поїхали за кордон, бо як кажуть "тут добре, а вдома краще". Я мрію почати займатися в IT- технологіях, так як мені це подобається. В мене є старенький комп'ютер, який це все не витримує, а так як я з багатодітної сім'ї, батьки не в змозі купити ноутбук чи планшет.

В мене є молодший брат, якому 2,6 роки і якого я дуже люблю. Також в мене є старенькі бабуся і дідусь, за якими ми також доглядаємо і купуємо їм ліки, так як в них пенсія дуже маленька.

Тому я була б дуже рада, щоб святий Миколай приніс мені мою мрію, але найбільша моя мрія, щоб війна закінчилася і не тільки в Україні, а на всій землі.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Львів 2022 Текст Історії мирних діти Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій