Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Мирослава Садова

"Відомо про 10 загиблих внаслідок цієї атаки ворога"

переглядів: 43

Мирослава Садова загинула 6 липня 2023 року у власному помешканні у Львові. Російська армія завдала ракетного удару по багатоповерхівці, де жила жінка. Відомо про 10 загиблих внаслідок цієї атаки ворога. Серед них також донька Мирослави, Анастасія.

Відомо про 10 загиблих внаслідок цієї атаки ворога

«Не стало Анастасії Сенів та її мами Мирослави Садової. Вони – сім’я нашого вартового Володимира Садового – рідна сестра та мама», – повідомив очільник львівського медіа Ігор Зінкевич.

Мирославі Садовій було 59 років, вона народилася 24 липня 1963-го на Львівщині. З 1985-го мешкала у Львові. Працювала на Львівському автобусному заводі та хлібопекарні. Захоплювалася кулінарією і вишиванням. У вільний час також допомагала доньці у волонтерській діяльності. Анастасія була учасницею християнської благодійної організації «Даймо Надію».

«Мирославу Садову я бачив не так часто, але коли зустрічав, то дякував за виховання сина. Вона самотужки виховала дітей», – сказав Ігор Зінкевич.

«Вони з донькою були дуже люблячими людьми. Віддані та щирі», – додала товаришка Мирослави Садової, Марта.

У Мирослави Садової залишилися мама, сестра, брат та син із родиною.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Львів 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій