Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Леонід Ковалевський

"Від отриманих поранень Леонід помер"

переглядів: 82

13 березня 2022 року в будинок подружжя Ковалевських в Ірпені влучив російський снаряд. Дружина Тетяна встигла вибігти, а чоловік Леонід опинився під завалами. Здійнялася пожежа. Сусіди змогли витягнути Леоніда. Однак вранці у підвалі, де місцеві переховувались від обстрілів, від отриманих поранень він помер.

Від отриманих поранень Леонід помер

Леоніду Ковалевському було 70 років. Він народився у Бучі. В Ірпені закінчив індустріальний технікум, потім пішов в армію. Після служби влаштувався налагоджувачем на Бучанський завод склотари.

Останні роки Леонід із дружиною мешкали в Ірпені, оскільки там жила старенька мама Тетяни, якій була потрібна допомога. Леонід, вийшовши на пенсію, доглядав територію біля дому, порався в саду. Любив полювання та риболовлю.

«Це дуже щира, добра людина, чудовий господар. У них із дружиною завжди було так гарно в саду – прибрано, багато квітів, гойдалка…», – сказала сусідка родини Анна.

У Леоніда Ковалевського залишилися дружина Тетяна, син Олексій та двоє внуків – Євгенія і Денис. 

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ірпінь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій