Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Христина Вікторівна

«Від нашого міста вже нічого не залишилося»

переглядів: 125

Христина Вікторівна з сім’єю виїхала з міста Мар’їнка, що на Донеччині, бо через нього проходить лінія фронту. За час війни його повністю розбили. Зараз Христина з рідними знаходиться в Запоріжжі

Мені 47 років. У мене є чоловік і донька. Ми з міста Мар’їнки, що знаходиться на лінії фронту. Від нього вже нічого не залишилося. Звідти виїхали всі, навіть безхатченки. 

24 лютого ми дізналися з новин про обстріли Києва й Маріуполя. А на нашій території бойові дії вже давно йшли. 

Ми поїхали спочатку до друзів на Закарпаття, які надали нам квартиру. Деякий час пожили там, а потім поїхали в Запоріжжя. Нас з донькою вивозили військові. Чоловік залишився, а згодом і він виїхав. Донька дуже плакала, тому що довелося залишити в Мар’їнці собачку і кота.

Шокує те, що дуже довго все це триває. Страшно не знати, що буде далі. Живемо одним днем.

Ми отримували допомогу від Фонду Ріната Ахметова. І взагалі нам зустрічаються дуже добрі люди, які пропонують свою поміч.  

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мар'їнка 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій