Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Вдячна своїй родині, що мене з маленьким братиком вивезли з-під обстрілів"

переглядів: 97

Привіт, мене звати Уляна, мені 7 років, я з міста Харків, але з початком війни переїхала в місто Сміла на Черкащині. Це місто хоч і невеличке, але гарне та затишне. Нових друзів я ще не знайшла, так як навчання онлайн і до школи ми не ходимо. Бути сильною і сміливою мені допомагає віра в ЗСУ наших воїнів, вони як справжні кіборги боряться за нашу землю, волю і незалежність.

Коли ми втікали з мамою від війни, то брали тільки необхідні речі, а мої та братикові іграшки зосталися в Харкові, а мені б так хотілося гратися ляльками, особливо бебі борном, щоб та лялька плакала, а я її заспокоювала, годувала, поїла і клала спатки як мама мого братика. Я б дуже хотіла, щоб Миколай приніс мені саме таку ляльку, а братику машинку. Я вдячна своїй родині, що мене з маленьким братиком, 2 рочки йому, вивезли з під обстрілів, мені було дуже страшно, вдячна ЗСУ, що мене захищають і всю країну від ворогів. Я дуже мрію повернутися в свій рідний дім і щоб закінчилася війна, бо то дуже страшно бачити такі обстріли з градів та ракет😭😭😭.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення освіта сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій