Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Вдячна нашим воєнним, які нас захищають"

переглядів: 76

Мене звати Діана. Мені 7,5 років. Я народилась в Донецькій області, м. Покровськ. Зараз ми з мамою і дідусем живемо в Закарпатській області, Берегівський район, с. Чепа. Мені тут не подобається, бо тут немає мого татуся, за яким я дуже сумую, немає моїх улюблених іграшок. Друзів у мене тут немає.

Мені допомагає моя мама, вона завжди зі мною, її обійми, вона завжди мене цілує і заспокоює, а ще допомагає те, що я дуже хочу, щоб швидше закінчилась війна. Мені не вистачає моєї домівки, мого татуся, моїх рідних, друзів, іграшок . Я хочу поділитися із Святим Миколаєм шоколадкою, яку мені дала тьотя в магазині. Я вдячна людям, які дали нам свій дім пожити і вдячна нашим воєнним, які нас захищають.

Я мрію про МИР, про повернення додому. А ще я люблю малювати, і хочу дуже великий набір маркерів або фломастерів і красивенький блокнот і ляльку, бо дуже люблю гратися ляльками, а тут в мене нічого немає. Я вірю, що Миколай читає наші листи і чує наші мрії і він до нас прийде вночі, тихесенько всім діткам покладе подаруночки.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Покровськ 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій