Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Євгеніївна Мироненко

«Важко було в дорозі, тому що пробка була велика»

переглядів: 44

Ми з Краматорська. Дома були з чоловіком і дитиною. Спали, був ранок. Ніхто не очікував. Шокувало вторгнення росії. Ми до останнього сподівалися, що такого не може бути у 21 сторіччі.

У нас дитина неповнолітня, тому ми виїхали ще в березні, бо дуже було лячно дитині. Найважчим було наважитися на евакуацію, адже з дому їхати важче всього. 

Ми на той момент не знали, куди їхати. З нами була моя подруга з двома дітками. Важко було в дорозі, тому що пробка була велика.

Виїхали в Дніпропетровську область. Дякувати Богу, у нас є родичі, які допомагають, і чужі люди допомагають. Так що я не буду жалітися, що ми зіткнулися з серйозними труднощами. 

Вражає наш український народ, відносини. Мені зустрічаються тільки гарні люди. Нас зараз люди впустили до себе в пустий будинок тільки за комунальні, тому тут живемо. Зараз у нас роботи немає.

Чекаємо на хороші новини і хочемо повернутися додому. Чекаємо на перемогу.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Краматорськ 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло робота діти внутрішньо переміщені особи перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій