Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Євген Іванович

«Важким був виїзд з Лисичанська, не знали куди їхати»

переглядів: 59

Ми багатодітна родина з м. Хрустальний, Луганська область. Ще у 2017 році перемістилися на вільну територію Луганської області до м. Лисичанськ. Там знайшли роботу, 3 роки винаймали житло та одночасно будували свій будинок. Нарешті в січні 2021 року ми переїхали до свого помешкання, та, нажаль, встигли пожити в ньому лише рік. З 26 лютого 2022 нам довелося "мешкати" у мене на роботі у будівлі ШБУ "Лисичанськвугілля", так як там було підвальне приміщення та було більш менш безпечно, порівняно з будинком, у якому підвалу не було. У Лисичанську з 25 лютого 2022 була нестача їжі, питної води та пального. На початку березня ми дізналися, що в нашій родині буде поповнення, та наважились на евакуацію своїм транспортом 14 березня. Важким був виїзд з Лисичанська, не знали куди їхати. Виїхали до Чернівецької області, потім до Київської області, де і народився наш малюк. Слава Богу, здоровенький.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Лисичанськ 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я житло сім'ї з двома і більше дітьми їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій