Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віктор Болгов

"В Україні домінуватиме свобода, сильна економіка, інновації та культурна різноманітність"

переглядів: 13

Болгов Віктор

11 клас, ліцей «Educator»

Вчителька, яка надихнула на написання – Музиченко Наталія Іванівна

Моя Україна майбутнього

Для мене мир означає відсутність конфліктів і війн, життя в сильному демократичному суспільстві, де корупція не є загрозою, розвиток інновацій і технологій нарівні з найкращими світовими стандартами. Мир - це стан, коли людина має можливість розвиватися, творити, вдосконалювати світ навколо себе без перешкод і в унісон з собою. Моя Україна майбутнього - це місце, де панує процвітання. Тут домінуватиме свобода, сильна економіка за рахунок відсутності корупції та багатих ресурсів, інновації, культурна різноманітність. Люди втілюватимуть свої мрії, бажання в розвиненому, освіченому, лібертаріанському суспільстві. Україна буде активним учасником світової спільноти, вона буде розвивати відносини та співпрацю з іншими сильними країнами.

Наразі Україна пошкоджена російськими військами і тут царює безлад. Проте незламність духу та сила волі завжди були нашою силою. Країна має величезний потенціал для змін і покращень. Але майбутнє України не може бути омріяним без активної участі громадян.

Отже, мешканці мають бути розкутими та мати сильні навички в своїй сфері. Сам я сприятиму розвитку економіки держави та підтримувати соціальні ініціативи. Своєю працею я зроблю все можливе, щоб Україна була найкращою для моїх співвітчизників і наступних поколінь.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Кременчук 2022 2023 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення діти Біженці Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій