Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Леонід Іванович Кириченко

«У нашому будинку три квартири згоріло. Сусідові моєму відірвало руку по плече»

переглядів: 492

«Ми під обстрілом із чотирнадцятого року. Так би мовити – люди загартовані», - розповідає мешканець Авдіївки Леонід Кириченко. Він каже, що всі обстріли його селища можна охарактеризувати двома словами: безглуздість та жорстокість.

Окупанти обстрілювали його район трьома хвилями пострілів, хоча знали, що в їхньому селищі не було жодного військового та важкої техніки.

Внаслідок роботи артилерії було дуже багато руйнувань. У будинку Леоніда Івановича згоріло три квартири, а його сусідові відірвало руку. Після цих бомбардувань чоловік вирішив виїхати з рідного міста до Запоріжжя. Говорить, що незважаючи на всю критичність ситуації, в Авдіївці ще залишилося багато місцевих жителів, і він телефонує до них.

У нашому будинку три квартири згоріло. Сусідові моєму відірвало руку по плече

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2014 2022 Аудіо Історії мирних чоловіки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло поранені обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло люди з обмеженими можливостями літні люди (60+)
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій