Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія

«В нас вже зникає надія, що війна скоро закінчиться»

переглядів: 186

Я працювала замісником головного бухгалтера у фермерському господарстві. Ми були вдома, ходили на роботу, поки не почали сильно обстрілювати, а потім зібралися і виїхали. Бо над головою вже літало. 

У нас є автомобіль - ми виїжджали в Оріхів купляти їжу. Гуманітарної катастрофи не було. Це зараз людям там важко: ні світла, ні води немає.

Нашу родину війна розкидала по світу: частина поїхала в Бердянськ, який зараз окупований, а чоловік і син зі мною.

Ми виїжджали під обстрілами, були труднощі з бензином. На блокпостах проблем не було. Ми їхали до знайомих, і коли ми заїхали в Запоріжжя в комендантську годину, то поліція нас провела, куди нам потрібно було. 

Зараз сидимо без роботи, а на одні "переселенські" кошти неможливо в місті жити. Нам хочеться додому, як би нам тут не було добре. Нас гарно приймають родичі, але дуже хочеться додому!

Я навіть не можу припустити, коли війна закінчиться. В нас вже пропадає надія. І це не тільки ми, тут більшість людей таких. Потрібно платити за квартиру, а грошей немає - дуже важко. Я не знаю, як бути далі і що робити

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки переїзд обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода житло робота внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа розлука з близькими окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій