Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталя Миколаївна Куренева

«В мою квартиру прилетіла ракета»

переглядів: 23

Коли почалася війна, я була вдома. Про війну я дізналась з телебачення, бо до вибухів звикла з 2014 року. Я опікуюсь паралізованим чоловіком і мені було дуже важко під час обстрілів. Я не могла спуститись в укриття. Обстріли тривали щодня, мені було дуже страшно, бо бачила, як руйнуються будинки навколо.

Ракета прилетіла і до моєї квартири. На той момент я з чоловіком була у кімнаті, але ми вціліли. Тож після цього довелося виїжджати. Ми об’єдналися з трьома родинами й залишили рідний дім назавжди. 

Зараз я з чоловіком живу в Полтаві. Сюди приїхали, бо покликали знайомі. Я сподіваюсь, що війна скоро закінчиться. Чи поїду я додому, не знаю. Дуже хочу, аби відновили моє житло.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Торецьк 2014 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло люди з обмеженими можливостями літні люди (60+) перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій