Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"В мене було багато різних книжок та розвиваючих ігор, багато іграшок. Всі вони сгоріли"

переглядів: 108

Вітаю, Миколай! Мене звати Максим, мені 6 років. Я народився у м. Маріуполь. Але зараз через війну я проживаю у м. Павлоград, Дніпропетровська обл. Це невелике місто, але тут краще ніж у зруйнованому Маріуполі... Наш дім теж зруйновано. Я познайомився тут з новими друзями. Їх звати – Єгор, Соня та Ніколь.

В цей час я намагаюсь бути сильним та сміливим, в цьому мені допомагають книжки, мамина та татова підтримка. Мені не вистачає мого дому та моєї кімнати, яку мої батьки тільки-но облаштували, не вистачає улюбленого пледа та мого ліжка. В мене було багато різних книжок та розвиваючих ігор, багато іграшок... вони всі сгоріли, їх теж не вистачає. Ще мені дуже не вистачає спілкування з татом, бо він працює в іншому місті. Найбільш я сумую за велосипедом. Ми з братом Артемом дуже любили кататися.

Я би хотів поділитися з тобою своїми малюнками, в них я малюю все, що зараз відбувається. Я вдячний ЗСУ, що вони нас захищають, що ми спимо у ліжку, а не у підвалі. Я мрію, щоб війна скоріш закінчилася і всі військові повернулися живими і ми змогли знайти собі новий дім, мрію про велосипед чи самокат та про конструктор лего пожежна машина.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло безпека та життєзабезпечення житло сім'ї з двома і більше дітьми діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій