Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Іванівна

«Усе, що мав, залишилося в Маріуполі»

переглядів: 208

Мені 71 рік. Я живу у Кривому Розі. До мене приїхав брат з Маріуполя. Йому 73 роки. Ще на початку війни друзі вивезли його в Запоріжжя, а далі він добирався сам. Приїхав без нічого. Усе, що мав, залишилося в Маріуполі. Його будинок поки що цілий. Брат дуже важко переживає переїзд. Я допомагаю йому, чим можу. Він отримує допомогу від держави. 

Мої діти з онуками п’ять діб їхали на Захід України. Вони вже повернулися. Я маю родичів з Харкова, Запоріжжя, Донецької області, які постраждали від війни. 

Мене найбільше шокує те, що російські військові поводяться по-звірськи. А також те, скільки щодня гине наших людей, військових і цивільних. Війна навряд чи швидко закінчиться, але я впевнена у нашій перемозі.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій