Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ксенія Чорна

«Українська гостинність і тепло роблять нашу країну особливою»

переглядів: 27

Чорна Ксенія, учениця Одеського ліцею № 24 Одеської міської ради

Вчитель, що надихнув на написання есе - Ніколаєва Олена Василівна

Чому бути українкою - це моя суперсила?

Бути українкою - це бути частиною великої історії, нації з багатою спадщиною і непересічною душею. Ця суперсила проймає мене кожен день і надає сил для досягнення великих цілей та подолання життєвих труднощів. У цьому творі я хотіла би поділитися своїми роздумами про те, чому бути українкою - це моя найбільша суперсила.

По-перше, українці відзначаються своєю внутрішньою силою і стійкістю. Історія України була наповнена випробуваннями і труднощами, від монгольської навали до голодомору і політичних криз. Проте, українці завжди залишалися незламними і гідними. Ця суперсила допомагає мені подолати будь-які труднощі та вірити в себе, навіть у найважчі моменти.

По-друге, бути українкою - це бути частиною культурної скарбниці. Наша мова, музика, живопис, література - це всі надзвичайно важливі складові нашої ідентичності. Ми маємо багато видатних постатей, таких як Тарас Шевченко, Іван Франко і Леся Українка, які внесли вагому спадщину в світову культуру.

Бути українкою означає бути спадкоємицею цієї великої культурної спадщини і примножувати її власними досягненнями.

По-третє, українська природа - ще одна складова моєї суперсили. Наша країна славиться неймовірною красою своїх природних ландшафтів, від Карпат і Кримських гір до чарівного Полісся та Чорного моря. Природа надає мені енергію та натхнення, вона вчить бути вдячною за кожен день і дбати про навколишнє середовище.

По-четверте, бути українкою - це бути частиною спільноти, яка завжди готова допомогти один одному. Українська гостинність і тепло роблять нашу країну особливою. Ми завжди вітаємо гостей з відкритими руками і готові допомогти тим, кому важко цілком. Ця суперсила робить нашу спільність міцною і єдиною, і я пишаюся тим, що можу бути частиною цього.

По-п'яте, українці завжди гордо стояли за свою незалежність і волю. Наша країна пройшла складний шлях до незалежності від Радянського Союзу, і ця боротьба за власну ідентичність і свободу завжди надихає мене. Бути українкою - це бути гордою за свою країну і завжди боротися за її краще майбутнє.

Роблячи висновок, можна сказати, що: бути українкою - це моя суперсила, яка надає мені силу, ідентичність та гордість.

Це бути частиною великої культурної спадщини, нашої природи та спільноти, яка завжди готова підтримати. Бути українкою - це бути готовою завжди долати труднощі і вірити в краще майбутнє своєї країни. І я горда, що я є українкою, частиною моєї країни.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Одеса 2022 2023 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій